april 21, 2024

DCBNETWERK

ScorpioTrader The Ghost

Ripple (XRP) DCBNETWERK Analize – Whatsapp groep

Ripple XRP

Best currence coin Ever

Ripple XRP
Whatsapp groep Traders DCBNETWERK

 

Analize DCBNETWERK
Techniche Analis DCBNETWERK

Vergroot Foto klik onderstaande link
https://www.tradingview.com/x/5UuMWBeY/

Screenshot gemaakt op 22-4-2021 analize, voor aankomende dagen, Mocht de prijs onder de 0.95 komen rond de 0.80 dan gaat de prijs naar rond 1.38 Mocht de prijs dan gaan stijgen vanaf 0.95 dan gaat de prijs naar rond 1,40.

Mocht je geen Ripple’s hebben dan zijn deze twee vakken een juiste instap moment, Mocht je willen kopen in een van deze twee vakken stel je koopt in vak 1 die deel dan je te besteedde bedrag in tweeën, stel hij gaat toch zakken kan je je tweede deel, inzetten in vak 2. en als de prijs nog verder zakt koop je bij als de prijs onder de 0,74 zie volgende update.

Het advies of voorspeling die ik hier plaatst is geen advies, het is zo als ik trade afgelopen 10 jaar, mocht je onder de indruk zijn van mijn traden kan je mij contacten via de email ik zal dan z.s.m contact met je opnemen.

 

Nieuwe update 23-4-2021

Ripple XRP
Nieuwe update XRP

Vergroot foto met onderstaande link
https://s3.tradingview.com/snapshots/d/dGXJlt8x.png

Als de prijs niet verder zakt dan 0.74 dan gaat de prijs naar rond de 1.35 Nieuwe update prijs verwachting, mocht de prijs toch verder verder zakken dan update ik dat In mijn privé Whatsapp groep, ben je zelf net begonnen met traden en weet je nog niet goed hoe het allemaal werkt kan ik je aanraden om contact met ons op te nemen via email om deel te nemen in onze Privé whatsapp groep, nadat je mij hebt gemaild nemen wij contact met je op. Ik leer je o.a Chart lezen berekeningen maken wanneer je kan instappen, na 10 jaar Traden heb ik voldoende ervaring opgedaan om je portfolio te laten groeien, traden is altijd een risico, en is voor eigen rekening, ik zeg ook altijd wat ik doe wat ik voor trade ikga doen, en niet wat jij zou moeten doen, onderhand volgen mijn leerlingen mij geruime tijd en doen dan de zelfde trade plaatsen als mij, en  hun portfolio groeit met de dag.

In de groep laat ik dingen zien zoals berekeningen (analize) met bekende tools waarmee ik de analize maak om tot een succes te komen op een verantwoorden manier, ik leer je traden met succes!!

Ripple Nieuwe Update geplaatst op 24/4/2021

Vergroot de foto

Ripple prijs verwachting 24-4-2021
Ripple prijs verwachting 24-4-2021 DCBNETWERK
Whatsapp groep

De nieuwe prijs verwachting als de prijs daalt onder de 0.74 = rond de 0.62 zie de rode streep in de base lijn bij het pijltje. een koop momentje voor de gene die bij willen kopen of die opnieuw willen instappen😎🚀💰 tot de volgende update!!!

Deel op Twitter