Skayway Capital misschien wel de beste investering!!

Ze willen compleet nieuwe infrastructuur aanleggen d.m.v monorails boven de grond.

Dit wordt allemaal elektronisch aangedreven en computer gestuurd waardoor ongelukken zo goed als niet meer kunnen gebeuren. Dit heeft ook allemaal te maken dat uiteindelijk de fossiele brandstoffen ooit een keer op raken en dit dan een goede vervanger is.

Er zijn er al voor 400 miljard aan pre orders geplaatst en landen als Rusland, India en Australië hebben hier al orders voor geplaatst.

 

Als investeerder in Skyway Capital en betrokken partij bij de evolutie van het project, kan ik hier met eer en geweten melden dat alle speculaties mbt scam en faling niet gestaafd zijn op feiten en deftig onderzoek. Op de site vd FSMA staat duidelijk dat Skyway Capital niet herkent is door hen. Als betrokken partij kan ik melden dat het juridisch team van Unitsky in onderhandeling is met de FSMA om zich in regel te stellen op Europees niveau. Ze hebben wel degelijk een investering memorandum. Ze hebben ook hun beursnummer ontvangen dat je kan controleren op officiële site en is toegekend door een onafhankelijk gecertificeerd audit bedrijf. het Eco technopark is geopend met als doel alle voertuigen te testen, certificering te ontvangen, en investeerders te ontvangen. Alles wat ik persoonlijk heb onderzocht klopt. De Verenigde Emiraten zijn zeer nauw betrokken waardoor er tussen nu en 5 jaar 3milj km wordt gebouwd wereldwijd. Dit op basis van getekende orders. 1.5 miljard dollar is er geïnvesteerd door de Emiraten. We zitten nu in stage 12 door een privé investering van 25 miljoen dollar. Dit is allemaal feitelijk aantoonbaar. Mijn advies is hier, doe je onderzoek net iets dieper dan de oppervlakkige negatieve commentaar die in de media staan. Vergeet niet dat er belanghebbende partijen zijn die niet blij zijn met het project Skyway. Skyway doorbreekt met zijn project de sociale ongelijkheid, de macht van de banken, en de economische slavernij. Het moto van Unitsky is Skyway voor en door het volk. Waardoor wij als investeerder de mogelijkheid hebben om een ecologische en economische bijdrage te leveren aan vernieuwing op maatschappelijk vlak. Met daarboven op een flinke appel voor de dorst binnen de 5 jaar. Voor wie toch graag wat meer wil weten kan ons contacten, wie direct wil registreren kan onderstaand link gebruiken,  vergeet niet je aan te melden voor de whatsapp groep waar je op de hoogte wordt gehouden van alle update’s en presentaties.

 

Klik hier voor Registreren Skayway

 

 

Aanmelden Whatsapp Skayway Groep

Of scan de QR Skayway Groep