Disclaimer DCBNETWERK

Disclaimer

Disclaimer
Alle inspanningen werden geleverd om nauwkeurig de vaardigheden, concepten, ideeën, technieken en “hoe” aangeboden door DCBNETWERK en hun potentieel. Er is geen garantie dat u geen geld met behulp van de technieken en ideeën in deze materialen zal verdienen. Voorbeelden in deze materialen niet te worden geïnterpreteerd als een belofte of garantie van de winst. Winstpotentieel is geheel afhankelijk van de persoon met behulp van ons product, ideeën en technieken. We hebben dit niet de bedoeling als een “snel rijk regeling.”

Uw mate van succes in het bereiken van de resultaten volgens onze materialen is afhankelijk van de tijd die u besteden aan het programma, ideeën en technieken genoemd, uw financiën, kennis en diverse vaardigheden. Aangezien deze factoren verschillen naar gelang van individuen, kunnen we niet garanderen dat uw succes of inkomen. Noch zijn wij verantwoordelijk voor geen van uw acties.

TESTIMONIAL DISCLAIMER:
De prestatie ervaren door commentaar van gebruikers en getuigenissen, op deze pagina en / of onze website, is niet wat je moet verwachten om te ervaren. Hoewel DCBNETWERK de getuigenissen te goeder trouw accepteert, heeft DCBNETWERK niet zelfstandig onderzocht de bedrijfsadministratie van een van de providers en heeft daarom geen specifieke cijfers of resultaten die daarin geciteerd geverifieerd. Deze resultaten zijn niet typisch, en uw inkomen of de resultaten, indien van toepassing, zal variëren en er is een risico dat je zal geen geld te maken op alle. Een deel van de gebruikers, in sommige gevallen, werden gestimuleerd om hun opmerkingen te maken.

Materialen uit ons programma en op onze websites kunnen informatie, die bestaat of is gebaseerd op forward-looking statements in de zin van de Securities Litigation Reform Act van 1995. Forward-looking statements geven onze verwachtingen of voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen bevatten. U herkent deze verklaringen door het feit dat ze niet strikt betrekking hebben op historische of actuele feiten. Zij maken gebruik van woorden zoals “anticiperen”, “schatten”, “verwachten”, “project,” “van plan zijn”, “plannen”, “geloven” en andere woorden en termen van gelijke strekking in verband met een beschrijving van potentiële inkomsten of financiële prestatie. Enige en alle forward-looking statements hier of op een van onze sales materiaal zijn bedoeld om onze mening van winstpotentieel te drukken. Veel factoren zullen van belang zijn bij het bepalen van uw werkelijke resultaten en geen garanties zijn gemaakt dat u de resultaten vergelijkbaar zijn met ons of iemand elses, in feite geen garanties zijn gemaakt dat u alle resultaten van onze ideeën en technieken in ons materiaal zal bereiken zullen bereiken.

Als u niet begrijpt of akkoord gaat met een van deze voorwaarden, NIET OPDRACHT TOT DIT MATERIAAL. Als u verdere verduidelijking, neem dan contact DCBNETWERK@dcbnetwerk.nl.